Visco Min 

Visco min ilk olarak NASA tarafından uzay yolculuklarında astronotların basınç ile başa çıkmaları için üretilmiştir. Visco min basınç azaltıcı özelliğe sahiptir. Akıllı yatak olarak bilinen Visco min'ta, akıllı hücreler hareketlenerek vücudun şeklini alır. Kan dolaşımı rahatlığı için tıp çevrelerinde önerilen Visco min uykuda dönme oranını minimize eder. Bel, sırt, omuz ve boyun ağrılarında tedavi sürecinde yardımcı olur.

Sağlıklı ve rahat uykuyu arayanlar Visco min tam sizin aradığınız yatak. Gerçek uyku rüyalar diyarına yolculuk için tek adresiniz Visco min. Gizli bir sır vermek istersem Visco min ömrü uzatıyormuş.

Visco min rahatlığınız için özel tasarlanmıştır. Yatak kalınlığı üst seviyede visco malzeme ile kusursuzdur. Açık hücre teknolojisine ait bu malzeme ısıya ve basınca duyarlı olduğundan vücudunuzun şeklini alır. Ar-Ge departmanımız tarafından rahatlığınız için 25 cm yükseklik ile tasarlanmıştır. Visco min"ın kılıfı anti-bakteriyel, anti-mantar, anti-mite yıkanabilir velur kumaştır.


  
 
 
  Visco Max
  Visco Min
  Sultan Pedli
  Sultan
  Hünkar
  Sancar Pedli
  Sancar
  Lüks Bey
  Bey
  Buse
  Standart
  Metal Ranza
  Metal Başlık
   
  ÜNİ-VER IMPORT-EXPORT
TİC. LTD. ŞTİ.


Adres : 2. Organize Sanayi Bölgesi
Karahisar Sokak No:18
KONYA / TÜRKİYE

Telefon : +90.332 239 16 26
Fax       : +90.332 239 16 29
 
   
English